Animasi Horizontal

Sisindiranna Kang Ahmad nu anyar


Poé ieu téh tos hujan
Jalanna kacida leueur
Mun hese neangan salaki mah
Ēta si Ahmad kasep euy

Poé minggu urang ka Jakarta
Balikna ka Bogor heula
Mun keur ngora teu daék usaha
Tos kolotna kacida héséna

Mésér tatangkalan di Linggarjati
Balikna ka Majalengka heula
Lamun anjeun jalmi Sunda sajati
Hayu urang nanggé basa Sunda

Ngiyeun saung tina suluh
Moal larang biayana
Jadi jalmi téh tong rusuh
Ambéh aya wibawana

Manuk kiwi teu bisa hiber
Angger wé hésé ditéwakan
Ayeuna téh tos jaman cyber
Kudu tiasa internetan

Teu meunang nangtung teu meunang diuk
Lantaran bujurna keur bisulan
Unggal poé dahar ngan sasiuk
Ku sabab teu boga pagawéan

Copyright 2011 Elsatreno AM 01/01

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komentar:

Posting Komentar

Anak - Anak ELSATRENO

Anak - Anak ELSATRENO

ELSATRENO dengan baju Olahraga

ELSATRENO dengan baju Olahraga
Olahraga sesuai wali kelas

Dokumenter Bersama Bu Sri Handayani

Dokumenter Bersama Bu Sri Handayani
Saat Bu Sri Handayani Ulang Tahun (29/09/11)

Dokumenter Bersama Bu Sri Handayani

Dokumenter Bersama Bu Sri Handayani
Saat Bu Sri Handayani Ulang Tahun (29/09/11)